Fengshui siivous
Fengshui perusteet

Ensimmäinen askel Fengshui sisustukseen eli miten roina vaikuttaa eri alueilla

Ensimmäinen askel fengshui sisustukseen on SIIVOUS!

Lähes jokaisella meistä on ns. turhaa tavaraa kodissaan. Siivoamalla nämä turhat esineet pois vapautat tilaa suotuisalle energialle. Seuraavasta luettelosta näet miten epäsiisteys, turhat tavarat ja rikkinäiset tavarat jne. vaikuttavat eri baguan osa-alueissa. Huoneiden ja koko kodin keskusta-alue on helppo pitää siistinä, mutta seinustoille alkaa kertymään kaikenlaista kirjahyllyille, kaappeihin ja lipastoihin. Seinillä on ehkä tauluja, jotka eivät vahvista kyseistä ilmansuuntaan perustuvaa aluetta tai tavarat eivät ole oikeilla paikoillaan. Karen Kingston on kirjoittanut aikoinaan kirjan ”Paikat Kuntoon Feng Shuin Avulla” Hän käyttää turhista tavaroista nimitystä ROINA ja se on mielestäni oivallinen nimitys kaikelle turhalle, tarpeettomalle ja ylimääräiselle tavaralle. Jos tavaroissasi on rikkinäisiä ja korjauskelvottomia tavaroita ne ovat taas ROSKIA ja niiden paikkana on roskalaatikot. (muistathan kierrätyssysteemit) Mikäli tavara on rikki ja sinulla on mahdollisuus korjata tavara, älä siirrä korjausta hamaan tulevaisuuteen vaan tee se mahdollisimman pian. Mikäli korjausaika venyy suhteettomasti etkä tähänkään mennessä ole tavaraa tarvinnut se on ROINAA ja valmis hävitettäväksi.

Ja sitten siihen luetteloon:

  • Hyvinvointi, runsaus

Roina tällä alueella vaikeuttaa rahavirtaasi, sinulla ja perheelläsi voi olla vaikeuksia selvitä jokapäiväisistä raha-asioista. Voit pahimmassa tapauksessa jopa velkaantua siten että velan takaisin maksuun menee monta vuotta.

  • Maine ja kunnia

Roinan säilyttäminen tällä alueella vaikuttaa siten että innostus ja intohimo ovat kateissa tai sinulla vaikea innostua mistään uudesta. Jos työsi perustuu esimerkiksi suosioon niin maineesi ja suosiosi voi laskea säilyttäessäsi roinaa tällä alueella.

  • Rakkaus ja suhteet

Onko sinulla ongelmia rakkaussuhteissasi? Sekasotku ja roina tällä alueella vaikeuttavat ihmissuhteitasi. Pahimmassa tapauksessa elämässäsi tulee olemaan ihmissuhteita jotka ovat vahingollisia itsellesi. Rakkaussuhteen etsiminenkin kannattaa aloittaa siivoamalla ensin rakkausalue kodissasi.

  • Vanhemmat, perhe, yhteisö

Roina tällä alueella voi vaikeuttaa yhteistyötä esimiesten ja vanhempiesi kanssa ja myös perheesi kanssa. Siivoamalla tämän alueen kodissasi esiintyy vähemmän riitoja puolisosi ja lasten kanssa sekä työelämäsi sujuu paremmin. Myös päättävien elimien kuten esimerkiksi poliisin, Kelan ja verotoimiston jne. kanssa asiointi sujuu helpommin.

  • Terveys ja ykseys

Tämän alueen siistinä pitäminen on tärkeää terveydelle ja elämänhalulle.

  • Luovuus ja jälkeläiset

Ethän halua tukehduttaa luovuuttasi ja haluat että lapsesi voivat hyvin myös henkisesti? Pidä siis tämä alue siistinä ja vailla roinaa

  • Tieto ja viisaus, itsenä kehittäminen

Siivoa myös tämä alue kaikesta roinasta. Roina tällä alueella vaikeuttaa itsensä kehittämistä ja taitoa tehdä oikeita järkeviä päätöksiä.

 

Turhan tavaran eli roinan siivoaminen vaikuttaa suotuisasti sinuun itseesi ja myös kaikkiin perheenjäseniisi, jotka asuvat kanssasi samassa taloudessa. Aloita siis fengshui sisustus AINA ensin siivoamalla turha roina pois. Älä kuitenkaan varastoi roinaasi, sillä sekasotku ja roina varastossakin voi vaikeuttaa elämääsi.