Fengshui-asiantuntija
Anne Koivunen, Fengshui-asiantuntija

Hei!

Nimeni on Anne Koivunen, olen sinun oppaanasi Fengshuin periaatteisiin ja maailmaan.  Olen harrastanut fengshuita jo lähes 20 vuotta. Kiinnostuin asiasta ensimmäisen kerran kun minun piti tehdä esitelmä opiskellessani aikuisopiskelijana Laitilassa ja valitsin esitelmäni aiheekseni fengshuin. Huomasin että fengshui on hyvin kiinnostava ja laaja aihe kaikkine osa-alueineen ja halusin oppia lisää.

Kirjoittelin aluksi harrastepohjalta fengshui aiheiset kotisivut ja tämän blogin pohjaksi kopioin ensimmäisen kotisivuni kirjoitukset pohjaksi. Myöhemmin kirjoittelin Bloggerilla elämästäni ja fengshuista. Olen aivan tavallinen yli 50-vuotias nainen/äiti, minulla on kolme aikuista lasta, joista nuorin lähtee nyt kesällä 2021 armeijaan. Elämä on ollut ylä- ja alamäkeä epätasaiseen tahtiin, mutta samalla kuitenkin hyvin antoisaa. Vaikka välillä tuntuu että hakkaa päätä karjalan mäntyyn.

Muutama vuosi sitten perustin nukkekoti-verkkokaupan, jonka lopetin vuoden 2020 alkupuoliskolla. Kirjoittelin samaan aikaan edelleen fengshui-blogia omalla verkkotunnuksella, mutta vaihtaessani palvelimen -com päätteisestä -fi päätteiseen, menetin kaikki kirjoitukseni, enkä onnistunut palauttamaan kirjoituksiani enää. Pitkään mietin että aloitanko taas uudestaan ja tässä sitä ollaan jälleen kerran, bloggaajana.

Vuodesta 2020 olen ollut Suomen Fengshui.ry:n jäsen. Suunnitelmissa on opiskella fengshuita enemmän, jotta pystyn suorittamaan konsultin pääsyvaatimukset.

Fengshuissa minua kiinnostavat eniten sisustustaminen.. ja vaurastuminen, siivoaminen, hyvinvointi jne. Fengshuissa neuvotaan miten saadaan energiavirrat, nuo näkymättömät virrat, jotka kulkevat asunnossasi ja sinun kehossasi tuoden mukanaan muutoksia elämääsi. Sisustamisessa fengshui oppien mukaan järjestellään huoneita suotuisamman energiavirran saavuttamiseksi ja mahdollisesti koristellaan asuntoa suotuisilla esineillä ja väreillä energiavirran voimistamiseksi.

Fengshui on niin paljon kaikkea, etten edes osaa muutamalla sanalla selvittää mitä se on. 

Kiinnostuitko? Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Saat kerran kuukaudessa uusimman artikkelini sähköpostiisi luettavaksi.

ps. Jotkin artikkelit sisältävät mainoksia, mutta ilmoittelen siitä selkeästi jo artikkelin alussa, jottet hämmentyisi. 

Kaikki tiedot, joita keräämme sinusta (=evästeet) ovat turvassa ja sinulla on mahdollisuus pyytää tietojen poistamista. Tarkemmat tiedot evästeistä löydät tietosuojaselosteesta.