Tietosuoja- ja rekisteriseloste, evästeet

Tietosuojaseloste

(Rekisteriselosteen löydät vierittämällä sivua alaspäin)

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://falckhouse.fi/kauppa.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

  • Henkilön etu- ja sukunimi tai yrityksen tiedot ja y-tunnus
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilausten Postin seurantatiedot
  • Rekisteräitymistiedot: käyttäjätunnus ja salasana
  • Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot: Laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot
  • Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit
  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset
  • Käyttäjän käyttötiedot
  • Asiakasnumerosi
  • Asiakassuhteen hoitamiseen käytettävät markkinointiviestintätiedot
  • Rekisteröityneenä asiakkaana tekemäsi ostokset
  • Rekisteröitymispäivä
  • Tietojen viimeisin muokkausajankohta

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Asiakasrekisterin ja sähköpostilistan tiedot ovat ainoastaan T:mi Falckhouse käytössä. Henkilötietoja ei luovuteta EU.n alueella tai Euroopan Unioin ulkopuolle tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole T:mi Falckhousen teknisen toteutuksen  varmistamiseksi tarpeellista sekä välttämätöntä liiketoiminnan toteuttamiselle, kuten posti, joka on sitoutunut pitämään tietosi turvassa. Asiakastietoja voidaan käyttää analytiikka- ja personointitarkoituksiin kolmansien osapuolten kanssa. Ostokäyttäytymis- ja selaustietoja hyödynnetään personoidun markkinoinnin tuottamiseksi.

Tietojasi ei myydä tai luovuteta muille yrityksille näiden omiin markkinointitarkoituksiin

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Anne Koivunen, Jalavatie 4, 23500 uusikaupunki

info@falckhouse.fi

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Mitään asiakastietoja ei luovuteta toisaalle. käyttöoikeus edellyttää T:mi Falckhouse sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteröityneenä asiakkaana löydät omat tietosi kirjautuessasi sisään. Sähköpostilistalta pystyt poistumaan klikkaamalla jokaisen postin lopussa olevasta peruutuslinkistä. Kaikki tiedot ovat salasanalla turvatulla ohjelmistolla.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Falckhouse selvittää mahdolliset tietomurrot välittömästi ja asiakkaille ilmoitetaan asiasta.

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki 10 § (917/2014)

REKISTERIN PITÄJÄ

Falckhouse 1301194-8

23500 Uusikaupunki

REKISTERIN YHTEYSHENKILÖ

Anne Koivunen, Jalavatie 4, 23500 uusikaupunki

info@falckhouse.fi

REKISTERIN NIMI

  • Asiakasrekisteri
  • blogin viikkokirjeet (sähköpostilista)
  • Verkkokaupan sähköpostilista

REKISTERIIN LIITETYT SIVUSTOT

www.falckhouse..fi/kauppa (verkkokauppa)

www.falckhouse..fi/fengshui (Fengshui-blogi)

www.falckhouse..fi/nukkekoti(nukkekotiblogi)

www.falckhouse.com ja www.falckhouse.fi (blogi ja verkkokauppa sekä kotisivut)

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteri koostuu yllämainittujen sivustojen erilaisten tuotteiden ja palvelun ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä, lisäksi rekisterissä on sähköpostimainonnan hyväksyneet..

Käyttäjän tietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten

  • asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen, kehittäminen ja yhteydenpitoon säkhöpostilistalla oleviin henkilöihin
  • palvelujen toteuttaminen
  • asiakas- ja kävijätapahtumien varmentaminen
  • asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehittäminen
  • mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen
  • jälleenmarkkinointi käyttäen Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettuja työkaluja
  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä tietojen tilastointi ja analysointi
  • kumppanuus- ja affiliatemarkkinoinnin toteuttaminen

Käyttäjää tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilön etu- ja sukunimi tai yrityksen tiedot ja y-tunnus
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilausten Postin seurantatiedot
  • Rekisteräitymistiedot: käyttäjätunnus ja salasana
  • Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot: Laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot
  • Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit
  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset
  • Käyttäjän käyttötiedot
  • Asiakasnumerosi
  • Asiakassuhteen hoitamiseen käytettävät markkinointiviestintätiedot
  • Rekisteröityneenä asiakkaana tekemäsi ostokset
  • Rekisteröitymispäivä
  • Tietojen viimeisin muokkausajankohta

Sähköpostilistalle ja asiakasrekisteriin liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään info@falckhouse.fi.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin ja sähköpostilistan tiedot ovat ainoastaan T:mi Falckhouse käytössä. Henkilötietoja ei luovuteta EU.n alueella tai Euroopan Unioin ulkopuolle tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole T:mi Falckhousen teknisen toteutuksen  varmistamiseksi tarpeellista sekä välttämätöntä liiketoiminnan toteuttamiselle, kuten posti, joka on sitoutunut pitämään tietosi turvassa. Asiakastietoja voidaan käyttää analytiikka- ja personointitarkoituksiin kolmansien osapuolten kanssa. Ostokäyttäytymis- ja selaustietoja hyödynnetään personoidun markkinoinnin tuottamiseksi.

Tietojasi ei myydä tai luovuteta muille yrityksille näiden omiin markkinointitarkoituksiin

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää T:mi Falckhouse sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteröityneenä asiakkaana löydät omat tietosi kirjautuessasi sisään. Sähköpostilistalta pystyt poistumaan klikkaamalla jokaisen postin lopussa olevasta peruutuslinkistä.

“Evästeet


Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttämäsi laitteen (tietokone/mobiililaite)
selaimeen. Näin yritys pystyy tunnistamaan kävijän, joka vierailee sivustolla useasti.
Jokainen eväste vanhenee tietyn ajan kuluttua, riippuen sen käyttötarkoituksesta.
Kaupallisten sivustojen tapaan, yritys käyttää omilla sivuillaan evästeitä. Käyttämällä
yrityksen sivustoja annat suostumuksen evästeiden käyttöön tällä sivustolla kuvatulla tavalla.

Mitä evästeitä yritys käyttää?
Yritys käyttää seuraavia evästeitä:
● kirjautumis- ja toimintaeväste (esimerkiksi asetusten tallentaminen kirjautumisen
yhteydessä)
● analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston
toimivuutta)
● kohdistetut- tai mainosevästeet (Facebook ja Google, mainonnan kustannustehokas
käyttö, eivät sisällä henkilötietoja)


Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän
tarpeidensa mukaan. Sivuston käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse.
Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee
välittömästi lopettaa.


Evästeiden poistaminen
Jos haluat poistaa evästeitä selaimesta tai estää niiden käytön, sinulla on siihen täysi
oikeus. Sinun kannattaa tutustua selaimesi asetuksiin, koska toimenpiteet ovat aina
selainkohtaisia. On kuitenkin tärkeää huomata, että jos päätät toimia näin, se saattaa
vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme
sujuvamman käytön.”