Keittiö -fengshui
Keittiö

Keittiö

Keittiö ja ruokailuhuone

 

Feng shuin oppien mukaan myös jokaisella perheen jäsenellä on oma paikkansa ruokapöydässä, mikä tukee hänen paikkaansa perheessä. Esimerkiksi perheenpään paikka on katse kaakkoon päin.
Keittiöön ei Feng shuissa ole paljoakaan eri sääntöjä; Jos liesi ja tiskiallas sijaitsevat lähellä toisiaan niin näiden väliin suositellaan viherkasvia tai puista esinettä eikä pakastimen paikka ole vastapäätä liettä.
Feng shui ei myöskään suosittele mikroruoan jatkuvaa syömistä.

3 thoughts on “Keittiö

  1. Hei, minulla on asunnossamme liesi ja tiskiallas vastakkain ja en oikein tiedä kuinka voisin sitä korjata kun väliin mahdun vain minä.

    1. Kiitos kommentista! Tilanne on hieman hankala fengshuin mukaan. Keittiössäsi on tuli ja vesi ”kasvokkain”. Tilannetta voisi lähteä korjaamaan tekstiilein, esimerkiksi keittiöpyyhe uunin kahvaan tai tiskikaapin oveen, pitkä matto keittiön lattialle. (lieden ja tiskialtaan väliin) Tekstiilit pehmentävät kummankin elementin voimakasta vaikutusta. Parhaimpia värejä tekstiileihin ovat maan ja puun eri värisävyt, vaikka vihreää ja ruskeaa. Suosittelisin välttämään veden ja tulen värisävyjä, sinistä ja punaista, tässä osassa keittiötä.

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää