Falckhouse fengshui siivous
Fengshui perusteet

Miten voi aloittaa fengshuin? – Siivoa roina pois

Miten voi aloittaa fengshuin? – Siivoa roina pois eli ensimmäinen askel fengshuihin on SIIVOUS!

Lähes jokaisella meistä on ns. turhaa tavaraa kodissaan. Siivoamalla nämä turhat esineet pois vapautat tilaa suotuisalle energialle. Seuraavasta luettelosta näet miten epäsiisteys, turhat tavarat ja rikkinäiset tavarat jne. vaikuttavat eri baguan osa-alueissa. Huoneiden ja koko kodin keskusta-alue on helppo pitää siistinä, mutta seinustoille alkaa kertymään kaikenlaista kirjahyllyille, kaappeihin ja lipastoihin. Seinillä on ehkä tauluja, jotka eivät vahvista kyseistä ilmansuuntaan perustuvaa aluetta tai tavarat eivät ole oikeilla paikoillaan. Karen Kingston on kirjoittanut aikoinaan kirjan ”Paikat Kuntoon Feng Shuin Avulla” Hän käyttää turhista tavaroista nimitystä ROINA ja se on mielestäni oivallinen nimitys kaikelle turhalle, tarpeettomalle ja ylimääräiselle tavaralle. Jos tavaroissasi on rikkinäisiä ja korjauskelvottomia tavaroita ne ovat taas ROSKIA ja niiden paikkana on roskalaatikot. (muistathan kierrätyssysteemit) Mikäli tavara on rikki ja sinulla on mahdollisuus korjata tavara, älä siirrä korjausta hamaan tulevaisuuteen vaan tee se mahdollisimman pian. Mikäli korjausaika venyy suhteettomasti etkä tähänkään mennessä ole tavaraa tarvinnut se on ROINAA ja valmis hävitettäväksi.

Ja sitten siihen luetteloon:

  • Ura (Ilmansuunta pohjoinen)

Roina tällä alueella vaikeuttaa uranäkymiä. Roina lisää vaikeuksia työelämässä, ylennykset menevät aina ohi jollekin toiselle ja pahimmassa vaikeuttaa itsenäistyvien lastesi urakehitystä ja aiheuttaa myös heille vaikeuksia aloittaa työelämä, mikäli asuvat vielä kotonaan kun aloittavat ensimmäisessä työpaikassaan. Tunnet mahdollisesti olevasi oravanpyörässä, ehkä et edes tiedä mitä haluaisit elämästäsi.

  • Tieto ja viisaus, itsenä kehittäminen, koulutus (Ilmansuunta koillinen)

Siivoa myös tämä alue kaikesta roinasta. Roina tällä alueella vaikeuttaa itsensä kehittämistä ja taitoa tehdä oikeita järkeviä päätöksiä.

  • Terveys ja perhe (Ilmansuunta itä)

Tämän alueen siistinä pitäminen on tärkeää terveydelle ja elämänhalulle.

  • Hyvinvointi, vauraus, runsaus (Ilmansuunta kaakko)

Roina tällä alueella vaikeuttaa rahavirtaasi, sinulla ja perheelläsi voi olla vaikeuksia selvitä jokapäiväisistä raha-asioista. Voit pahimmassa tapauksessa jopa velkaantua siten että velan takaisin maksuun menee monta vuotta.

  • Maine ja kuuluisuus (Ilmansuunta etelä)

Roinan säilyttäminen tällä alueella vaikuttaa siten että innostus ja intohimo ovat kateissa tai sinulla vaikea innostua mistään uudesta. Jos työsi perustuu esimerkiksi suosioon niin maineesi ja suosiosi voi laskea säilyttäessäsi roinaa tällä alueella. Jos tällä alueella on rikkinäisiä tavaroita, likaisia vaatteita tai jotain muuta jota voisi sanoa roinaksi, niin siivoa ne pois.

  • Rakkaus, avioliitto ja ihmissuhteet (Ilmansuunta lounas)

Onko sinulla ongelmia rakkaussuhteissasi? Sekasotku ja roina tällä alueella vaikeuttavat ihmissuhteitasi. Pahimmassa tapauksessa elämässäsi tulee olemaan ihmissuhteita jotka ovat vahingollisia itsellesi. Rakkaussuhteen etsiminenkin kannattaa aloittaa siivoamalla ensin rakkausalue kodissasi.

  • Lapset, perhe, yhteisö (Ilmansuunta länsi)

Roina tällä alueella voi vaikeuttaa yhteistyötä esimiesten ja vanhempiesi kanssa ja myös perheesi kanssa. Siivoamalla tämän alueen kodissasi esiintyy vähemmän riitoja puolisosi ja lasten kanssa sekä työelämäsi sujuu paremmin. Myös päättävien elimien kuten esimerkiksi poliisin, Kelan ja verotoimiston jne. kanssa asiointi sujuu helpommin.

  • Opastajat ja verkostoituminen, avuliaat ystävät, myötätunto, matkustaminen (Ilmansuunta luode)

Jäät helposti aina oman onnesi varaan, ystävien tuki katoaa ja elämäsi tuki katoaa kun säilytät roinaa tällä alueella. Sekasotku alueella vaikeuttaa myös matkustus- ja muuttosuunnitelmia.

Turhan tavaran eli roinan siivoaminen vaikuttaa suotuisasti sinuun itseesi ja myös kaikkiin perheenjäseniisi, jotka asuvat kanssasi samassa taloudessa. Aloita siis fengshui parannukset pyrkimysalueella AINA ensin siivoamalla turha roina pois. Älä kuitenkaan varastoi roinaasi, sillä sekasotku ja roina varastossakin voi vaikeuttaa elämääsi. Pieni huomautus, vaikka tämä tuskin on tarpeen; ÄLÄ koskaan hävitä toisten, ei edes samassa taloudessa asuvien henkilöiden kuten lasten, tavaroita. Kunnioita heidän yksityisyyttä. Voit tietenkin huomauttaa asiasta kyseisen tavaran omistajaa asiasta tai pyytää luvan heittää tavara pois, mutta aina parempi jos roinan omistaja itse hävittää roinansa.

Osa tämän artikkelin tiedoista on Karen Kingstonin kirjasta ”Paikat Kuntoon Feng Shuin Avulla”. Jos jostain löydät tämän kirjan, se kannattaa lukea. Suosittelen! 🙂

Siivouksen jälkeen voit suorittaa energiapuhdistuksen helposti ohjeitteni mukaan. https://falckhouse.fi/energiapuhdistus/

Jos sinua enemmän energiapuhdistus musiikin avulla löydät tästä vinkin siihen.

Kiitos kun jaksoit lukea tämän artikkelini!

Päivitetty 18.4.2022Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää